Uručena zahvalnica Central osiguranju d.d. od MUP HBŽ-a za vrijednu donaciju

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije 30.09.2021. godine je obilježilo Dan policije – Svetog Mihovila polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na spomen obilježje poginulim pripadnicima Ministarstva unutarnjih poslova. Sveta misa služena je u Crkvi svetih Petra i Pavla na Gorici, nakon čega su pripadnici policije, gosti i uzvanici posjetili Franjevački Muzej i galeriju Gorica. Središnja svečanost održana je pred zgradom MUP-a u Livnu, kao i svečano postrojavanje pripadnika policije, obraćanje Ministra, Ravnatelja policije i predstavnika Sindikata djelatnika MUP-a.

Svečano postrojavanje pripadnika policije

Podijeljeni su i prigodni pokloni te zahvalnice policijskim službenicima i namještenicima koji su umirovljeni u razdoblju od 01.10.2020. -30.09.2021. godine, kao i zahvalnice pravnim i fizičkim osobama za suradnju i pomoć Ministarstvu unutarnjih poslova Hercegbosanske županije, te športske nagrade sudionicima turnira u nogometu, streljaštvu i šahu.

Prestavnici Central osiguranja d.d. s Ministrom Mariom Lovrićem i Ravnateljem policije Ilijom Jakićem

Predstavnici Central osiguranja d.d. su ovom prilikom uručili vrijednu donaciju fotoaparata za svaku općinu ove županije, a za koju je uručena i zahvalnica.

Uručivanje zahvalnice Central osiguranju d.d.: Ministar Mario Lovrić i predstavnik Centrala Filip Šarić