U Istočnom Sarajevu otvorena nova stanica ASA Testing Centar i poslovnica Central osiguranja

Jučer je u Istočnom Sarajevu upriličena ceremonija službenog otvaranja nove moderne stanice za tehnički pregled vozila ASA TESTING CENTAR, kao i poslovnice Central osiguranja.

Prije samog rezanja vrpce, sve prisutne je pozdravila direktorica glavne filijale Banja Luka, Dragana Ždralo, koja je navela: “Ovo je nasa 59. savremena stanica, opremljena modernom opremom i u skladu ponajvišim standardima. Ocekujemo preko 3000 pregleda godisnje. Pored tehničkih pregleda putem kancelarije Central osiguranja naši klijenti imaju pristup cijelokupnoj paleti usluga obaveznih i dobrovoljnih vidova osiguranja Central osiguranja”.

„Kako predstavljamo najrazgranatiju mrežu stanica tehničkih pregleda u Bosni i Hercegovini, tako se uvijek trudimo da one budu sagrađene prema europskim standardima i opremljene najsuvremenijom opremom. Kvalitetna usluga stanica tehničkog pregleda je ključni čimbenik za sigurnost na cestama, a ona će stanovnicima omogućiti brz i kvalitetan tehnički pregled vozila“, rekao je direktor ASA TESTING CENTRA Ivan Kožul.

„Na novoj adresi klijentima će biti dostupne sve usluge koje nudi naše osiguranje u skladu s utvrđenim standardima poslovanja. Svaka investicija je korak naprijed u gospodarskom razvoju, razvoju konkurentnosti i otvaranju novih radnih mjesta. Drago mi je što upravo Central osiguranje, kao jedno od vodećih domaćih osiguravajućih društava je ujedno i pokretač pozitivnih promjena na tržištu, koji su ovoj lokalnoj zajednici itekako potrebni.“, istaknuo je predsjednik Uprave Central osiguranja Feđa Morankić.

Stanica se nalazi na adresi Vojvode Radomira Putnika 7, a radno vrijeme je radnim danom 07:30-15:30 i subotom 08-12h.

Sve potrebne informacije možete dobiti putem telefona 057/490-700.