Tomislav Cvitanušić na “krovu Afrike”: Dosegnuo je vrh Kilimanjara

Nakon šest dana avanture, jucer u 07:56 po lokalnom vremenu sam dosegnuo vrh planine Kilimanjaro, Uhuru Peak 5895metara nadmorske visine. To je moj četvrti vrh od Seven Summits”, objavio je Tomislav Cvitanušić, bosanskohercegovački alpinist, avanturist i maratonac.

Tomislav Cvitanušić je na “krovu Afrike” razvio i bosanskohercegovačku zastavu, te najavio nove fotografije i video klipove avanture za pratitelje.

“Putovanja su jedine stvari koje kupujemo, a koje nas čine bogatijim”, napisao je ovaj poznati bosanskohercegovački sportaš.

Central osiguranje već od ranije ima ima izvrsne suradnje s Cvitanušićem, pa su danas posebno ponosni što su podržali ovako veliki uspjeh.

Na samom početku uspona Cvitanušić je poručio da će se prilagoditi svemu što ga očekuje te da: “Put od 1000 milja počinje jednim korakom. Zato mi je drago da ovu avanturu započinjem s partnerima i prijateljima iz Central osiguranja d.d. i Asa osiguranja d.d.

U nastavcima ćemo donositi zanimljivosti ovog velikog uspona na Kilimanjaro. Na na profilima na društvenim mrežama će objavljivati sve fotografije s ove avanture.