Sve što želimo je #BITIZDRAVI

Zašto je dobro imati policu Central dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja?

Gužve, čekanje tjednima, uputnice sastavni su dio korištenja obveznog zdravstvenog osiguranja zbog čega često odgađamo odlaske liječniku. S policom Central dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja sve to možemo izbjeći, sačuvati vrijeme, a prvenstveno zdravlje. Najbolje klinike i zdravstvene ustanove širom zemlje, stručno i ljubazno medicinsko osoblje naša su prepoznatljivost.

Koji faktori utječu na visinu premije?

Ovisno o starosnoj dobi osiguranika, Central osiguranje je kreiralo cjenovnik i visinu premije, a koja se može mijenjati ovisno o zdravstvenom stanju osiguranika i procjeni rizika. Central polica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja se može ugovoriti od rođenja do 65.godine.

Jedinstvena ponuda povodom Mjeseca ženskog i muškog zdravlja

Kao podsjetnik o učestalom obolijevanju žena od karcinoma dojke, u listopadu obilježavamo Mjesec ženskog zdravlja, a u studenom, koji je poznat i kao „Movember“, pažnja je na oboljenjima kod muškaraca. Odlascima kod liječnika na vrijeme mnoga oboljenja se mogu spriječiti, a ranim otkrivanjem uspješno izliječiti, jer sve što želimo je #BITIZDRAVI.

Iz tog razloga Central osiguranje je do kraja 2022. godine omogućilo popust od 20% na police individualnog i 25% na police obiteljskog zdravstvenog osiguranja.

Kako ugovoriti policu Central dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja?

Sve informacije vezane uz pakete indivualnog i obiteljskog dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja možete dobiti putem Central call centra 0800 80 019, a policu ugovoriti putem prodajnog savjetnika u najbližoj poslovnici.