Slobodan dan roditeljima prvašića!

Nastavljajući pozitivnu praksu i tradiciju koju njeguju već niz godina, dva renomirana domaća osiguravajuća društva su i ove godine svojim uposlenicima, koji ispraćaju djecu u prve razrede osnovne škole, osigurali slobodan dan, a prvašićima uručili školske torbe i pribor uz prigodnu čestitku aktualne europske prvakinje u plivanju i brand ambasadorice Central Osiguranja, Lane Pudar.

“Prvi dan škole jedan je od nnajvažnijih događaja u životu svakog djeteta. Potpora roditelja je važna, kako bi sa svojim prvačićima podijelili bitne trenutke i zajedno zakoračili u novo životno poglavlje. Stoga smo svim našim kolegama čije dijete kreće u prvi razred osnovne škole darovali školske torbe i pribor, a roditeljima omogućili slobodan dan“ – naveo je  Predsjednik Uprave Central Osiguranja  i direktor društva Feđa Morankić.

Prvi dan škole je velika prekretnica u životu djeteta koja ostaje zauvijek u sjećanju. Zato u Central i ASA Osiguranju drže da je veoma važno da se djeca osjećaju sigurno prvi dan škole i imaju potpunu posvećenost i podršku roditelja u novoj sredini.

„Sretni smo što ove godine ispraćamo čak 44 prvačiča u školske klupe širom Bosne i Hercegovine i vjerujemo da smo ovom malim gestom uveselili i njih i naše kolege. Raduje nas što je i naša najbolja sportašica dio ovih lijepih trenutaka koji će i roditeljima i djeci ostati uspomena za cijeli život ” kazao je Adnan Hodžić, direktor ASA Osiguranja.