„Secret Santa“- igra u kojoj svi dobivamo

Božićna tradicija

„Secret Santa“, Božićna tradicija koja se obilježava krajem dvanaestog mjeseca, karakteristična je za poslovne organizacije. Pravila igre su takva da se na papirić napišu imena svih djelatnika, ubace u posudu nakon čega svatko izvlači papirić s imenom osobe kojoj kupuje poklon.

Iznenađenje je posebnost

Po uzoru na Santa Clausa i njegovo iznenađujuće, ali sigurno putovanje sa Sjevernog pola, posebnost igre „Secret Santa“ je iznenađenje, odnosno da nitko ne zna koga ste izvukli, a pogotova osoba kojoj kupujete poklon. Budžet se unaprijed zajednički dogovori da odgovara svim djelatnicima, a koji ne treba biti velik. Poanta je kupiti kreativan i duhovit poklon, specifičan za tu osobu, u cilju širenja pozitivne blagdanske atmosfere.

Igra u kojoj svi dobivamo

Blagdanska groznica zahvatila je Društva ASA i Central osiguranje čiji su djelatnici organizirali zajednički „Secret Santa“ i još jednom pokazali kako „Spojeni povjerenjem“ stvaramo pozitivno poslovno okruženje i osjećaj pripadnosti Društvu. „Secret Santa“ je igra u kojoj svi dobivamo, manje materijalno, a više ono što svi želimo ovih blagdana, poklon koji je zove „ljubav“.