Road trip je uvijek odlična ideja

Dok jedni otkazuju ljetovanja i putovanja, ne samo za ovo ljeto, nego i za cijelu godinu, drugi se mudro odlučuju za road trip. Ipak se može putovati, provoditi, proživljavati različita iskustva, a u skladu s epidemiološkim propisima.

Ispod navodimo pet razloga zašto se odlučiti baš ovog ljeta na dugo planirani road trip autom.

Mali troškovi

Radi trenutne situacije cijene noćenja su u padu, a Bosna i Hercegovina je posebno povoljnija od ostalih zemalja gdje imamo naviku ljetovati. Ako vaš road trip autom u trajanju od tjedan dana, uštedjet ćete pozamašan iznos koji kasnije možete iskoristiti na neke druge stvari.

Apsolutna sloboda

Ne morate misliti kako do aviona, što vidjeti i ostalo, kada sami diktirate tempo putovanja i svaki dan možete promjeniti plan i rutu putovanja. Možete rezervirati odmor iz dana u dan i sami odabrati što ćete vidjeti i koliko ćete se tamo zadržati. Ovo je jedinstven način da izađete iz zone komfora.

Ponekada jednostavno nemate vremena za povesti psa na putovanje jer je to komplicirano, skupo, a i velika briga kada putujete avionom, ali ako putujete autom onda svakako možete pronaći i vrijeme i prostor za povesti svojeg ljubimca na njegov prvi road trip kroz Bosnu i Hercegovinu.

Posjeta potpuno novim i skrivenim mjestima

Uzmite kartu Bosne i Hercegovine u ruke i pronađite put kojim želite putovati te izaberite onaj duži put uz koji se uvijek nalaze neka “zaboravljena” i skrivena mjesta, pravi biseri koje inače nikada ne bi posjetili. Ljepota je u mali stvarima. Problem razvikanih mjesta i jest što su razvikana. Poveća očekivanja. Na ovaj način i male stvari imaju priliku pokazati svoju pravu ljepotu.

Već smo pisali o skrivenim ljepotama Livna, Ljubuškog, a svakako planiramo i ljepote drugih mjesta prezentirati.

Road trip i mjere zaštite

Birajući ovu vrstu putovanja ne dovodite se u situacije da ugrožavate bilo kakve mjere zaštite. Možete lako držati socijalnu distancu i zašitu.

Central assistance i road trip

Dok vodite brigu o svojoj sigurnosti i zašititu, svakako se odlučite i na zaštitu limenog ljubimca.

U skladu sa strategijom Central osiguranja da o klijentima brine na najbolji mogući način, razvijen je poseban program asistencija i pomoći na cesti. Program je namijenjen klijenitma osiguranja koji žele imati brzu i kvalitetnu uslugu kada je to najpotrebnije.

Central assistance nije samo program pomoći na cesti. Osim tehničke pomoći tu je i niz drugih usluga i pokrića troškova za nepredviđene situacije. Takve situacije klijenti mogu doživjeti na putovanju, godišnjem odmoru ili svakodnevnom korištenju vozila.

Uz tehničku pomoć kada je Vam je najpotrebnija , Central asistencija će se maksimalno pobrinuti i za putnike osiguravajući smještaj ili zamjensko vozilo.

Uputite se sigurno u road trip, uz sve moguće zaštite.