Polica Central dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja je obećanje brige o sebi

Vrijeme je zdravlje

Užurbani način života i posljedični nedostatak vremena postao je dio svakodnevice u kojoj je zdravlje na zadnjem mjestu, do određene granice. Svjesni smo procedura i vremena kojeg moramo izdvojiti za odlazak liječniku, zbog čega ga najčešće odgađamo. Obavezno zdravstveno osiguranje nam nudi „besplatno liječenje, no koliko puta smo iskoristili to pravo za preglede i brigu o svom zdravlju? Gužve, čekanje u redovima i uputnice nerijetko su dio takvog zdravstvenog sustava, što ne mora biti problem ukoliko imamo viška vremena. No, većina nas ga nema.

Sve što želimo je #BITIZDRAVI

Ugovaranjem police Central dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja štedimo svoje vrijeme, a što je najbitnije, obećavamo brigu o sebi i svojoj obitelji preventivnim pregledima, bez gužvi, bez čekanja i bez uputnica.  Kad imamo zdravlje, imamo sve, upravo zato sve što želimo je #BITIZDRAVI.

Popusti do kraja 2022.

U Central osiguranju smo iz tih razloga za Vas kreirali bogate pakete Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja te omogućili popust 20% na individualne police i 25% na obiteljske police, do kraja 2022.godine.

Pet Medic paketa Central dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

U okviru pet paketa: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium, naši osiguranici mogu brzo i jednostavno ostvariti neke od sljedećih usluga:

•Specijalističke liječniče preglede

•Dijagnostičke postupke (laboratorijska dijagnostika: hematologija, biokemija krvi i urina, radiologija:

•RGT pretrage, ultra zvuk, CT, NMR, kontrastne pretrage)

•Propisane lijekove u okviru opće prihvaćenog medicinskog tretmana,

•Medicinska pomagala (npr. dioptrijska stakla, leće, proteze itd.)

•Psihoterapijske tretmane liječenja,

•Fizioterapijske tretmane liječenja,

•Hitni stomatološki tretmani uslijed nezgode.

Odabirom jednog od naših Medic paketa, osiguranici na raspolaganju imaju vrhunsku uslugu i stručno medicinsko osoblje u preko 30 zdravstvenih ustanova u BiH i to bez redova, bez čekanja i bez uputnica, jer želimo da naši korisnici budu zdravi!”

Za više informacija posjetite najbliže prodajno mjesto Central Osiguranja, web stranicu www.central-osiguranje.com ili nazovite Central call centar 0800 80 019.