Ideje za Valentinovo

Valentinovo, odnosno Dan zaljubljenih obilježava se svake godine 14.02. kada parovi iskazuju ljubav na posebniji način u odnosu na ostale dane. Izlozi u trgovinama okićeni simbolima srca, pogodnosti i popusti na prodajnim profilima društvenih mreža najava su Mjeseca ljubavi i podsjetnik da ne zaboravimo iznenaditi voljenu osobu. Ljubav se ne kupuje, to je dugotrajan odnos djela i riječi koje pokazujemo cijeli životni vijek, međutim Valentinovo je jedini dan u godini kada simboličnim poklonom želimo pokazati ljubav prema partneru.

Donosimo ideje kako boljoj polovici uljepšati Valentinovo:

Romantično putovanje u Pariz – Ako Vaš partner/partnerica voli daleka putovanja, poklonite vikend putovanje u vječni grad ljubavi – Pariz. Isplanirajte put na vrijeme, kupite karte i sigurno putujte uz putno zdravstveno osiguranje.

Izlet u susjedne zemlje – Izaberete li Dubrovnik, Split ili Budvu, sigurno nećete pogriješiti. Bezbrižno putovanje automobilom uz omiljene glazbene hitove i specijalitete poznatih restorana s pogledom na more učinit će Valentinovo posebnim doživljajem. U slučaju kvara ili nezgode, Asistencija na putu će omogućiti siguran dolazak na odredište.

Večera u stanu – Ukoliko ste ljubitelj intimne atmosfere bez buke u restoranima, Valentinovo u stanu je opcija za tebe. Zamračite svjetla, pustite romantičnu glazbu i pobrinite se da večera bude omiljena partnerova hrana.

Dodatna iznenađenja za nju:

Poklonite nakit – Ne postoji žena koju komad nakita neće obradovati. Pazite da bude lijepo spakiran s posvetom, a prije kupovine raspitajte se kod njenih prijateljica kakav nakit voli.

Tretman lica – Njega ženu čini ljepšom i sretnijom, a tretman lica je poklon koji će svaku pripadnicu ljepšeg spola obradovati. Lijepo lice je nasmijano lice.

Dodatna iznenađenja za njega:

Dogovorite pranje automobila – Muškarci obožavaju automobile koje često u žurbi zaborave oprati. Iznenadite ga čistim automobilom, obradovat ćete ga sigurno.

Napravite omiljeni kolač – Poznato je da ljubav ide kroz želudac, a dolazak doma nakon napornog radnog dana uz omiljeni kolač na obiteljskom stolu izmamit će mu osmijeh na lice.

ASA Central uvijek s vama

Ukoliko izaberete putovanje, imajte na umu da osigurate bezbrižno putovanje uz ASA Central putno zdravstveno osiguranje u slučaju nezgode ili razbolijevanja na putu. Ako se pak odlučite za nešto potpuno drugačije, imajte na umu samo jedno, dobar poklon je poklon koji je od srca.