Darko Mirković održao prvu edukaciju voditeljima Central osiguranja

U srijedu 16.06.2021. godine, u Ljubuškom je održana prva edukacija voditeljima Central osiguranja, a koju je vodio priznati konzultant, motivacijski govornik i predavač poslovnih vještina s velikim praktičnim znanjem i iskustvom Darko Mirković.

Darko Mirković je osnivač je firme “Alterna International”, koja je nositelj regionalne Master licence za programe razvoja poslovnih vještina Brian Tracy Global za Srbiju, Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Makedoniju.

Trenutno implementira i razvija svoje nove ideje na polju biznisa u novim projektima. Edukaciju smatra ključnom u kriznim vremenima jer su, stav, znanje i vještine tri ključna parametra za opstanak i razvoj.

Za voditelje Central osiguranja je organizirana prva edukacija na temu Pobjednička prednost u liderstvu. Na zanimljiv i edukativan način je upoznao sudionike s osobinama ličnosti i ponašanja, principima za vrhunski učinak, dinamikama osobnog liderstva, načinima rada vrhunskih lidera, situacijskom liderstvu, donošenju odluka, izazovima promjena, jačanju učinka uposlenih, kvalitetama vrhunskih poslovnih ljudi i drugo.

Otkrio je da tajna uspjeha nije nikakva tajna. Tajna uspjeha je vanvremenska istina koju godinama koriste muškarci i žene koji ostvaruu visoka dostignuća. Edukacija je zasnovana na dokazanim metodama i tehnikama koje pomažu da sudionici postanu pozitivniji, fokusiraniji i efikaciji u svakoj oblasti života.