Central osiguranje d.d. novi sponzor HKK Tomislavgrad

Central osiguranje, kao primjer uspješnog poslovnog razvoja u Bosni i Hercegovini, svoj uspjeh temelji na visokim etičkim normama poslovanja, socijalnoj osjetljivosti, humanitarnim djelovanjem u zajednici, kao i pomaganjem kulturnih i sportskih događaja.

“Zadovoljstvo je biti podrška klubu koji dijeli iste vrijednosti, kao i Central osiguranje d.d. Odlučili smo da ovim sponzorstvom, pomognemo širu zajednicu i razvoj sporta u Tomislavgradu. Kako je Centralu, kao i našoj Stanici za tehnički pregled, za pet godina veliki broj građana Tomislavgrada ukazao povjerenje i koristi naše usluge, među njima je i veliki broj prijatelja HKK Tomislavgrad, pa je i to jedan od razloga zašto pružamo potporu klubu”, rekao je član Uprave Central osiguranja gosp. Željko Pervan.

Sport je sastavni dio svakodnevnog života ljudi, a nekima i način života. Central osiguranje već tradicionalno, osim kulturnih i ostalih društvenih događaja, sponzorira razne sportske kolektive širom Bosne i Hercegovine, bili oni profesionalni, amaterski ili rekreacijski. Takav vid podrške daje izrazit značaj razvoju zajednice i lokalnih sportskih klubova.

„Ovo potpisivanje ugovora važno je za obje strane potpisnice. Mi ćemo se truditi navedeni poticaj potvrditi svojim sportskim rezultatima i edukacijskim djelovanjem na mlade.“ – izjavili su iz Uprave Kluba.